Tuesday, November 20, 2012

In Shaa ALLAH..



Apa khabar semuanya hari ni? Harap2 semuanya sihat dan berada di bawah rahmat Ilahi.. Maaflah agak lama tak update blog ni.. Agak sibuk sikit dengan keje.. Balik pun tak menentu waktunya.. So bila dah sampai kat umah, takde mood dah nak update blog.. Ceh, panjang lebar bercerita macam ramai sangat yang ternanti-nanti blog ni di update ye..hihiihi..

Hari ni nak berkongsi sikit tentang sesuatu yang nampak simple tapi besar effectnya dalam akidah kita.. Jom tengok ni.. Sumbernya dari fb yang tertera kat dalam gambar tu..

Mari kita tukar mulai sekarang ye.. ^_^









0 Kata-Kata Hikmat: