Friday, November 26, 2010

At Last..


Akhirnya kini pasti ku merasai cinta nan suciiiii....

Eh, salah intro la. Bukan kak Nita ye.. Akhirnya berjaya gak upload gambo si kenit Huda.. Sejak raya Aidilfitri aritu tersimpan dalam handphone.. Nasib baik le ada orang tolong pinjamkan usb cable dia.. Thanks ye Pn Shahrida..

Huda dah beso, dah makin bijak, makin ligat.. Minggu depan dah genap setahun.. Sebelum detik setahun tu sampai, jom kita tengok gambo-gambo terbaru Huda setakat ni..

Huda dah ready nak pegi jalan-jalan ni.. Mama dengan ayah ni lambat la..

Sukanya dapat jumpa atok dengan nenek ye..

Goyang goyang goyang.. Huda goyang goyang..

Jumpa atok.. Kangen kat atok..

Ala ala comelnya posing.. Sweet jer dia..

Main cak cak dalam kete dengan nenek.. Happy beno..

Cucu nenek yang sangat comel..

Anak ayah yang cute..hehehe..

Inilah gambo-gambo terbaru Huda.. Bila rindu kat dia, tengok balik gambo-gambo ni.. Tapi ni sikit je, kalo nak tengok yang lain-lain lagi, singgah le ke facebook Mak Long Huda ni.. Facebook Mak Long tu jadi album gambo-gambo Huda le..hehehe..

Love u so much my sweet niece.. May Allah Bless your life forever.. InsyaAllah.. Aminnnn..



0 Kata-Kata Hikmat: