Monday, April 25, 2011

Sungai Klah Hot Springs..


Sabtu lepas pegi Sungkai sebab nak amik IC maksu Huda.. Dah alang-alang sampai Sungkai, apa salahnya pegi Sg Klah Hot Springs.. Lebih kurang 20 minit jek dari tempat maksu Huda belajar.. Jalan-jalan hujung minggu.. Dah plan dari Sabtu minggu sebelumnya.. Ajak pakcik Irul Huda dengan pak uda Huda sekali.. Tapi pak uda Huda keje, tak dapat nak join.. At last pegi berempat je..  Syok dapat berendam dalam kolam air panas sekali sekala.. Rasa release jek semua stress.. Mula-mula je rasa panas, bila dah berendam jap, badan pun dah sesuai dengan suhu air, best je dok dalam kolam.. Rasa tak nak keluar pun ada..hehe..

Tapi tak tau plak effect pada badan lepas berendam dalam kolam  air panas ni.. Penat giler rasa.. Esoknya sakit satu badan.. Pergh!! Penangan dah lama tak exercise..kihkihkih.. Walau apapun, memang fun sesangat.. Enjoy giler!! Lagi-lagi pakcik Irul Huda.. Excited bebeno macam lama tak jumpa air..kehkehkeh..

Below are some of our photos taken there..




















0 Kata-Kata Hikmat: