Thursday, May 10, 2012

Tima Kasih Bos..


Ehem..ehem.. Tetiba pulak rasa macam sakit tekak arini..hehehe.. Saje je nak memulakan entry arini dengan ceria..ahaks.. Macam gatal pulak bunyinye ye..hehe.. Bukan gatal tapi happy, seronok, gembira dan semua yang sewaktu dengannya..huhu..

Okla, korang mesti dah rasa aku macam biol sikit arini kan? Kalo boleh diimaginasikan, mesti korang terbayang aku tengah tersengih tersenyum sendiri sensorang.. Maklumlah, segala yang berkaitan happy melanda aku arini..hehehe.. Ok, ok aku bagitau..

Actually last week bos aku gi US.. Business trip.. Of course le nak expand business.. Last Monday baru sampai Malaysia semula.. And yesterday both of them came to office (bos aku husband & wife merangkap owner company aku keje ni).. Maklum le rindu kat opis and staff..ahaks..;p. Adalah short meeting sikit and citer pasal trip diorang.. Then tibalah part yang paling syok.. Souvenir le.. Bos aku ni kalo gi memane memang tak pernah lupakan staff dia.. Pasti ada walaupun tak banyak.. Kitaorang je yang jarang ingat kat bos kalo gi memane..hahahaha..

Nak tau apa yang bos bagi kat aku? Bukan nak menunjuk ye, cuma nak berkongsi kegembiraan..hehehe..

Tima kasih bos..^_______^

Ha!! Inilah souvenir dari US yang aku dapat semalam.. Handbag coach, t-shirt Hollywood dan coklat.. Tima kasih bos.. Sukaaaaa sangat..^___^. Lebih2 lagi handbag tu.. Tak sangka bos nak belikan handbag.. Boleh wat raya..ahaks.. Tak kisahlah berapa value semua ni.. Kalo dapat t-shirt sehelai pun dah seronok.. Ingat gak bos kat kami ni..hehehe.. Oh ye, my colleagues pun dapat gak.. Shahrida pun dapat sama macam aku.. Hasruddin pulak dapat t-shirt Hollywood dengan kemeja koboi.. Cantik tu.. Dah ada baju raya tahun ni..hehehe..

Alhamdulillah, semoga rezeki bos akan lebih melimpah ruah lagi.. Insya ALLAH aku akan cuba memberikan yang terbaik untuk company ni supaya tetap teguh berdiri walaupun ada anasir2 luar yang cuba mengganggu gugat kedudukan kami.. ALLAH itu Maha Mengetahui dan Maha Adil.. What you give, you will get back.. No doubt about it..

Once again, tima kasih bos.. May ALLAH Bless our lives forever.. Aminn..









2 Kata-Kata Hikmat:

hafiz wifeyy said...

kak, syokk oo dapat bos kayak gini kekeke...;p

Bie_Honey said...

emang best banget.. makanya harus kerja lebih keras.. bisa dapat lebih lagi nanti..^__^ (demam Jakarta melanda kembali..huahaha..)