Monday, May 7, 2012

Ustazah Tecit Adriana Maisarah..


Last week tengah sibuk nak gi Pesta Buku, tak sempat nak update pape walaupun citer yang nak dipaparkan ni bermula daripada minggu lepas.. Sebenarnya camni, last week aku terima MMS daripada ibu Adriana.. My chubby niece tu.. Kan ke ibu Adriana ni tailor.. So, diriwayatkan dia ni suka menjahit lebihan2 kain tu buat tudung, skirt atau baju kanak2.. Ala, untuk anak-anak sedara dia pakai je.. Dapat jugak.. Takdelah membazir camtu je kain lebih tu.. Nak dijadikan citer, last week dia pakaikan tudung yang dia jahit tu pada si comel Adriana ni.. Alololo tomei sesangat.. Pipi penuh semacam.. Mak ngah Adriana @ mama kakak Huda pun cakap cute.. Dah macam anak dara beso lagaknya..hehehe..

Si Adriana ni kan chubby.. So, kalo panas sikit, dia memang akan mengamuk.. Tapi masa pakai tudung ni dia ok pulak.. Ibu dia cakap lama gak dia pakai.. Wah, ada gaya jadi ustazah ni.. Mudah-mudahan, Insya ALLAH.. Tapi serius dia sangat comel.. Ha!! Korang nak tengok? Kalo nak tengok apalagi, skroll le ke bawah.. Layannnnn...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Haa!! Comel tak ustazah tecit Adriana ni? Comel kan? ^___^







2 Kata-Kata Hikmat:

sueshe said...

olololo...comei sangat...

Bie_Honey said...

thanks auntie sueshe puji saya comel (on behalf of Adriana)..hehehe..^__^